banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Megnéznék egy olyan csatát, mikor több szakasz riggel egyszerre

Átjött a szomszéd 4 éves kislánya és ráugrott az őrizetlenül hagyott WoT-ra Mivel felb.szta az agyam a WR, toltam egy kicsit Winter módban, így szerencsére csak a 3 tier 1 volt kiválasztva, úgyhogy megúsztam egy garázshely vásárlással a kommandó akciót, maradt 46 aranyam. Múltkor figyelte, hogyan kell menni, mit kell klikkelni, szóval be tudott lépni és egészen ügyesen ment. Mikor megmutattam neki az autoaim-et a mammoth-al csinált 2 sikeres csatát nekem.

Ami igazából az eszembe jutott, hogy a végén V módban nyomta. Csak onnan tudta, hogy ellenség, hogy mondtam neki azt lője, úgy tippre, de itt már természetesen lealázták. viszont, mekkora királyság lenne egy V módos csata, ha újra hoznák a nemzetek csatáját, esetleg valami finomított módon? A tank alapján be lehetne azonosítani, vagy a felségjelzések segítenek (kivéve panther m10), de az kéne, hogy mind a 30 játékos így nyomja, eleve csak ezt a módot engedné nekik. Érdekes csaták lennének, szerintem, egy teljesen más játékélmény.

Még mielőtt rosszra gondoltok, ott volt a szomszéd is és elpusztult pár sör
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.04. 17:27:31