banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nekem ne mondja senki, hogy ebben nincs valami kibaszás az mm részéről. Miután lement a WR 29%-ra a szent emilen, átváltottam a Tiger2-re (ez nem teljesen stock már, a legnagyobb ágyú kell rá csak). Első csatában eljutottam 7,3e összesített eredményig, de amikor már 6 ellenség vesz körbe, nem tudok sokáig életben maradni. Vereség. Pedig már bíztam benne, hogy meglesz a HT-15 fő küldetése, mert például egy wz111 felülről támad, azzal a gun deppel, akkora lepattanókat lőtt, hogy vicc, ki is lőttem p.csába egy aranyat spammelő type-ot. A következő csatában nem is álltunk rosszul, de két agyhalott tankos, is7 szakasz, mögöttem bújt el , ahelyett, hogy segítettek volna, ilyen trükkös kiugrásokkal operáltak és vesztették a hp-t kegyetlen gyorsan.

Én elhiszem, hogy mindig van nagyokos, aki megmagyarázza, hogy ez így van jól és nagyon jó az mm, de a gyakorlatban nem ezt látni. Nem az első és nem az utolsó tankom, ahol azt látom, amikor sok szabad xp-t kéne belenyomni, mindig adja ezeket a totál agyhalottakat (elég csak annyit nézni, kinek megy szarul, kinek van ma pocsék WR-je és kész, mehetnek egy csapatba, csak egy példa, nem is túl bonyolult megvalósítani). Amikor meg már kevés szabad xp kéne bele, érdekes módon feljavul a teljesítmény, legalábbis a játék élmény szempontjából és nem kizárólag agyhalottakat kapok. Volt olyan tankom, amivel 43%-on zártam a stock ágyús korszakot és 53%-ra feljavult a végén. Nem is feltűnő egy kicsit sem.

Én azt nem értem, hogy miért kell egész nap sz.patnia, most lenne egy kis időm, hogy haladjak a szent emillel, de ilyen WR mellett nagyon keservesen jön az ikszpé.A rohadt manipuláció felb.szta ma az agyam.