banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Én is pontosan úgy érzek mint te az artival kapcsolatban... de azért annyi előnye volt ennek a kötelező artiztatásnak, hogy jobban látom a katedra másik oldaláról hogy mire képes és mire nem az SPG. Főleg high tierben.

Nem trollkodásból de sajnos egyet kell értenem azzal, hogy az esetek többségében a célpont a hibás ha kicsapja az arti, mert nagyon kiszámíthatóan mozog (csiki csuki ugyanott) vagy netán áll. És akkor még nem beszéltünk a randomfaktorról, mert szűkülhetek én a célpontra ha randomisten nem akarja semmit nem fogok eltalálni, mig a feleakkora effis haver meg igen.

Persze vannak szituációk amikor az áldozat sem hibás (letrackel valaki, vagy egyszerűen kikényszerit az ellen hogy olyan helyre menjek ahol tutira telibever az arti) és persze továbbra is idegesitő amikor kicsap az SPG, de az IM óta már jobban tudom mire számítsak és levésbé húz fel a dolog.

Persze emég mindíg jobb lenne ha egyáltalán nem lenne SPG, ez a véleményem sose fog megváltozni. És énse értem hogy "kényszer" nélkül hogy tud vki önként artizni manapság.