A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #344950 Az rendben van, de amikor ez a szemét program sorozatban dobál be ilyen agyhalottak agy csak unalomból lövöldözgetők mellé, akkor kezd ideges lenni az ember.
A mai WR 33% a szent emillel, ami még stock tornyos és bejött a legenda, sorozatban tegnap óta, ahogy elkezdtem húzni, gyakorlatilag minden csatában agyhalottak tömegei (vagy unatkozóké, akik amúgy ugyanazt csinálják, szétcseszik a másik ember játékát, mert nem érdekli őket a legkevésbé sem).
Le kéne állnom vele, de most lenne időm húzni, de a program nem engedi. Ezek a vesztő sorozatok annyira pofátlanul benne vannak az MM-ben, hogy el sem hinné az ember. Mondok egy példát, bedob a csatába 2-3-4 szent emil-t, a kettő stock ágyús egy oldalra került, a kettő top ágyús a másikra, amit onnan tudok, hogy megkérdeztem őket, illetve volt amelyik belém lőtt és egyből tudtam, hogy mi a helyzet. Ki hiszi azt el, hogy ez véletlen többször egymás után, több csatában?
Én el tudnám fogadni, hogy véletlenül sorsolja össze a csapatokat, de nem ezt teszi, hanem mindenféle manipuláció után, bekerül az ember az agyhalottakhoz vagy csak azokhoz, akik stock tankkal játszanak vagy mittudomén a legutolsó x csatájukban sz.rul játszottak.
Ráadásul 1,5-2k sebzést meglövök stock ágyúval is, tehát még azt sem lehet mondani, hogy azért van a vereség, mert a szent emil nem rakta oda magát.
Ezek annyira átlátszóak, de tényleg. Ahogy meglesz a top ágyú, egyből visszakerülök majd a normális csapatokba, nem kizárólag agyhalottakkal kell menjek hosszú sorozatokat. Ezt már rengeteg tankomnál megfigyeltem, először normális eloszlás és nem csak a beetető szakaszban (ha van ilyen egyáltalán) utána a WR elkezd egy mélyrepülést a grind azon szakaszában, amíg nincsen komolyabb ágyú, aztán szépen visszaáll a normálisra minden megint. Úgy értem, hogy kapok agyhalottakat, de kb ugyanolyan eséllyel az ellenfélnél is lesznek.