A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #344921 Hehh. Ezt akartam írni, Foxi, tőled sokszor hallottunk már ilyeneket, és lám, mégis te vagy az, akinek 32 ezer csata van az accján. Nekem 15, és így is sokszor úgy érzem, hogy többet nyomom, mint egészséges. Tegyük fel, hogy a játék négy éve jelent meg élesben (valamivel kevesebb, de kicsire nem adunk). Akkor az 4x365, 1460 nap. Akkor ha igaz hogy dolgozó ember vagy, szerintem mindenki elismeri, hogy dolgozó emberéknél a legjobbak sem tudnak fixen heti öt napnál többször huzamosabban ülni a gép előtt (hacsak nem dolgoznak rajta), így vonjuk le a 416-ot az 1460-ból (52 hét per év, 52x2x4) marad durvítsuk 1000 nap. Akkor 32 ezer csata ezer napra, az 32 csata naponta. Számoljunk 7 perces csatákkal, így 224 perc. Ez majdnem 4 óra naponta, méghozzá rendszeresen, úgy, hogy saját bevallásod szerint volt, hogy hónapokig nem wotoztál (talán még igaz is volt, mert itt sem találkoztunk veled). Azért ezek után nehéz elhinnem, hogy te annyit túrázol meg sátrazol meg satöbbi.