banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Valóban rohadt nehéz, szinte mindenki szenved vele a mostani körülmények között. Csak összehasonlításképpen a med-15 másodikra meglett, viccesen könnyű ehhez képest.

Ahogy írtam korábban, 3,5e már nagyon jó spot eredménynek számít a mostani körülmények között. Két dologban lehet bízni, az egyik, hogy lecseng a PM őrület és light tankokkal amúgy kevesen szeretnek menni, ebből a kevésből ráadásul spotolni meg még kevesebben fognak (nem ad xwm-t, szóval a statbu.ik nem fognak spotolni) ha nincs PM, inkább sniper-t játszanak. A másik dolog, hogy a TD látótáv nerf miatt egészen biztosan nő valamennyivel a spot eredmény.

Tehát akinek nem élet-halál kérdése, annak érdemes várni mondjuk 1 hónapot és akkor nekiállni a light küldetésnek. A stug engem nem érdekel annyira, várhatott volna, de mivel sokat lightoztam korábban, meg voltak komoly light tankjaim, gondoltam megcsinálom könnyedén, amiből kb 100 csata lett, mire sikerült. Nem akartam elhinni, hogy ennyire nehéz, azért erőltettem inkább.

Mindig van, aki könnyen megcsinálja, ami valóban lehet, hogy azért volt, mert ő akkora faszagyerek a light tankokkal vagy -ami valószínübb- szerencséje volt éppen. Olvasok más fórumokat is, mindenhol sokan panaszkodnak az LT-15 miatt.

Nekem végül Redshire D6-ból indulva és utána futkosva lett meg, de csak azért sikerült, mert a másik scout tankot kilőtték mellőlem a D6 bokorból viszonylag hamar, különben megoszlott volna a spot.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.03. 18:29:56