A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
viper07 #344783 Hali ! Kíváncsi lennék a T95e2 véleményére annak aki már játszott vele. Nekem Ot3P segedelmével már megvan. Csak 15 csatát mentem vele, de a kedvencem lett, nagyon bejön. Igaz 4 skilles legények ülnek benne. A végsebessége jó (56 km/h), amit kissé lejtős terepen is elég könnyen elér. Dombokra lassú, de nem SP, a forgása sem a legjobb, de elég. Féltem az ágyújától, de kellemes csalódtam benne, töltési idő 6.33 sec, ami jó már csak azért is, mert az ellennek általában fingja nincs, hogy ez ennyi alatt tölt, illetve egészen pontos is. Az átütés 8-ban teljesen ok, 10 -ben fos, de ott lehet a prémiumot használni, vagy a csata végét megvárva oldalról, hátulról osztani. Szerencsére alig rakott eddig 10-be, mert oda azért nem való. A torony egészen kiválóan pattint. Megkapja a premium + 10 % XP-t, de kredit szorzó nincs, így a kereset harmatos. A WR 60 %, a WN8 -am 3192 !, ami nálam mondjuk abszolút csúcs, szóval érdemes szerintem megszerezni.
Várnék még véleményt .
Köszi.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2015.02.02. 22:28:03