A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #344697 A mai adagomat megkaptam egy cseh primitív baromtól. Felmentem fjordson a kis dombra a szent emillel, mert ugyan hova mennék vele? Egy hummel pittyegett ugyan, de nem írt semmit, hanem ahogy felért, kilőtt a p.csába. Nem a helyét foglaltam, először erre gondoltam, mert messzebb táborozott le a hőstett után. Esetleg spotolnom kellett volna neki, érthetetlen, hogy mi volt a baja? A WG helyében az ilyeneket, akik csata kezdés után nem ellenfél felé lőve véletlenül, hanem készakarva kilövi a társát, azonnal bannolnám, mert az ilyeneknek nincs helye a játékban.
Megkértem az összes haveromat, hogy riportolja, ha van időtök és kedvetek, marviz a neve a primitív idiótának a BAU klánból, nehogy ti is összefussatok vele. Riportoljátok egész nyugodtan, megérdemli, hátha kibannolják a p.csába.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.02. 11:18:13