banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Elméletileg a T-54-el lehet sniperkedni is, a D10T2C ágyú meglehetősen pontos, bár az átütéssel gondok lehetnek. A gyakorlatban viszont sokkal inkább a közelharcot érdemes vele csinálni, ezért mindenképpen a javítást kéne rá erőltetni, sőt nagyon kéne rá a fullos javítás. Úgy értem, hogy korábban már a javítást kellett volna ráraknod, akár a BIA helyett is, sokkal többet segít, de most már mindegy, a javítást tedd rá szerintem elsőnek utána csak a kamot. Vezetőnek sima utazás, lövésznek meg a pillanatkép mehet, ezek mozgás közben, toronyforgatás közben segítenek, kicsit pontosabb vele (észre sokat nem fogsz venni mondjuk).

A töltőnek mit adtál a BIA mellett? Annak kevés értelmes képessége van, javítás meg álca mellett. Esetleg a biztonságos elhelyezés jöhet szóba, de én még nem robbantam ezzel, igaz mindig rázom az elejét, sarkokon nem dugjuk ki az elejét egyenesen, mert ott kaphat ammot. Csak azért kérdezem, ha javítás van neki, akkor mehet a töltőnek az álca, vagy fordítva, esetleg a biztonságos elhelyezés, de az meg csak nagyon sokára lesz aktív, ha a 3. helyen van. Illetve arra figyelj, hogy a T54-n a töltő a rádiós, de a tier10 tankokban már a parancsnok (kösz WG a figyelmességet), ezért a helyzetfelismerés, ami nagyon hasznos tud lenni, csak akkor lehet a töltőnek adni, ha hajlandó vagy kreditért de inkább aranyért resetelni később.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.01. 12:10:39