A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #344548 Borsig sem biztos szerintem, mert fejenként 20%, azaz mindenkinek meg kéne csinálnia a nagy kalibert. Érdemesebb a legkisebb tier-ben próbálkozni szerintem. Ott már tier5 vagy 6 az alsó limit? Tier4-ben egy marder 38t szakasz simán megcsinálná, ha legalább átlagos játékosok és nem sajnálják az átképzésre a kreditet vagy még inkább az aranyat. Úgy értem, hogy sok skilles legénységgel vágnak neki. De sajnos a WG gondolt erre
, azt tudom hogy tier5 az alsó határ később, azt nem tudom, hogy obj260-nál felemelik tier6-ra vagy marad tier5.
Ha tier5, akkor meg egy T67 szakasz. Azzal már volt, hogy megcsináltam a 60%-t, az egész csapat nem bírt annyit sebezni, mint én egyedül, de persze nem gyakori az ilyen. Ha viszont 3 t67 összeáll, jó legénységgel, akkor ez teljesíthető ha nem is azonnal de 1, maximum 2 nap játék, 20-30 csata, de ez nagyon felül becsült, lehet már az első 3-5 csatában megcsinálják, ha jó játékosok.
Ha tier6, akkor már nehéz kérdés, én egy nashorn szakaszt vinnék, de ott már a pálya is alkalmas kell legyen és egy csomó más feltétel, szóval az idő szükséglet jóval több. Esetleg hellcat, de azt meg annyira szétnerfelték, hogy alig bír mozogni, meg nagyon levitték a DPM-jét.
Írjátok az obj260 acc árakat, persze szigorúan csak elméletben hiszen accountot nem ad el senki
. Ha arra gondolok, hogy a pz ii j-t 1000 EUR felett árulgatják, akkor nem is annyira elrugaszkodott. Egy obj 260 ráadásul értékes, jó tank, nem egy tier3 valami. Amúgy is a pz-t túl értékelik, néha látok csatában, de csak egyszer tudtam vele konfrontálódni, egy ltp-ben voltam és arannyal, de sima lőszert is próbáltam, mind vitte. Persze neki szerencsétlen pálya volt, prokhorovka, mert ha himmelsdorf, akkor kiszed valószínűleg. Utána hagytam a csatát a fenébe és chat-eltem a sráccal inkább. Írta, hogy az ltp, pzs 35 meg persze a TD-k simán viszik, csak akkor lehet vele fun kört menni, ha sok kis tank van, de akkor viszont be tudja darálni az ellenséges csapatot. Neki 12 frag volt a rekordja vele, de szeretné a karéliai hősöket is megszerezni 14-15 frag-el (azt megadja ilyen kis tier-ben egyáltalán? lehet, hogy pofára esik majd).