banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Hogy rohadna meg a WG, szerintem vagy 100 csata után a régi és örök kedvencemmel az amx1390-el meglett az LT-15 kitüntetéssel, 4327 spot. Redshire D6-ból indulva és utána össze-vissza futkosva. Pedig nagyon rosszul indult, ugyanabban a bokorban ültünk egy T49-el. Mondom ez megint nem fog sikerülni, megoszlik majd, de kilőtték a T49-t, engem meg simán nem vettek észre közben? Ki érti ezt? Egy dolgot csinált ez a nyomorult, elszedett tőlem 600 spotot, ideges lettem volna, ha pont az hiányzik.

A másik dolog, hogy pont előtte használtam fel az utolsó akciós kávét és a 20e kreditért már nem adtam neki és még így is sikerült.

Ez a D6 bokor egyébként a legoptimálisabb hely ha úgy kell sok ellenfelet felderíteni, hogy azok ne spotoljanak. Több, mint 3e spotom és 1 frag úgy jött össze, hogy még nem vettek észre, csak később.

A másik amitől a falnak tudok menni, hogy a spot bokor egyáltalán nem jó már prokhorovkán. 3! alkalommal beadta, ebből kétszer egyedül voltam light tank a 30-ból ! és mi történik? Egyik esetben a csapatomból szintem mindenki a hegyre ment, akik nem azok meg totál idióták voltak, alig szedtem össze spotot. A másik alkalommal egy jobb csapat volt az ellenfél, az összes környéken levő tankjuk meg az artyk zárótüzet nyomtak a bokorra, nem éltem túl. Nem spotoltak fel, de mindenki tudta, hogy ott vagyok, meg persze a csapatom a lehető leghátul kempelt, 700 spotot szedtem össze csak. Amúgy ezt én is csinálom a másik oldalon, odalövök párat és általában kiugrik a nyúl a bokorból.

Szóval nem tudom, ki hogyan van vele, de ha láthatóan idióták a csapattagok (amire nagy esély van mostanság) vagy jó az ellenfél, akkor lehet, hogy inkább középen érdemes futkosni.