banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Az hogy alig van súlya a csatában. Az alfa sebzése kicsi, ezért gyakran kell megmutatni a kis papír testét, tornyát. Az összes olyan harckocsitól rettegni kell amin legalább 100 mm-es löveg van. HE-vel majdnem 50%-os eséllyel ütik át a tornyát. A tűzgyorsasága hiába nagy összességében nem kiemelkedő a DPM-je. A 17 fontos meg pontatlan, az a csoda ha a célzókör közepére megy a lövedék.
    Ezzel a tűzerővel egy tier 7-es heavy ellen minimális esélyed van ha az téged lő. Tier 7 közepesek ellen még ütőképes, egészen addig amíg távol tudod tartani őket, közelről hamar véged lesz a lassú toronyforgatás miatt.
    A gun depressionje az jó, főleg a Firefly után. Összességében nincs vele nagy problémám, nem jó de nem is ócska. Annak ellenére hogy nem szeretem a kocka tankokat ez valamiért tetszik is. De szerintem az SU-100M1 vagy az AT-7 sokkal rosszabb.

Oddball: Mondtam, hogy elég szarnak tűnik azzokkal a 20 fontosokkal. :D Rosszabb a célzása, mint a Caernarvonnak. Az az L7-es se túl meggyőző azzal a 2,4-es célzással és 52 km/h-s végsebességgel. Már csak 38k kell hozzá. Na azért meglettek csinálva ezek a brit TD-k, eddig tier 6 felett egyre se tudtam azt mondani, hogy ez tényleg jó, sok téren megállja a helyét. :D