A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #344341 Azt írtad a bulldogra kell csapat, azért gondoltam, hogy tankok között képzel át. Ott egyébként 40e (ha típuson belül maradsz) és kb 63e xp a veszteség (ha típust váltasz) kredites képzés esetén. Ez onnan jön ki, hogy az alapképzettségnél a 90 és 100 (illetve 80 és 100) között ennyi xp van. Gyengébb csapatoknál talán kevesebbet, de általában 100%-os alapképzettségű csapatokat szokás átképezni. Szóval mindegy mennyi skilljük van, ennyit fog leszedni, 40e-t ha maradsz típusban és 63e-t ha típust váltaszt.
Erősen megfontolandó, hogy megéri-e aranyért, én nem erre költeném az aranyat.
A legénységi skill reset kredites megoldásban minden esetben 40e xp-t szed le, tök mindegy, hogy mennyi skilljük van. Én legalábbis így tudom. 5 skilles csapatot reseteltem kreditért és a crew skill calculator szerint durván 40e xp-t vesztettek. Crew xp calc
Ha elszámoltam, akkor így jártam, de kétszer is utána számoltam.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.31. 16:25:17