banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• fsb1000
    Ezt a ficsört (utolsó esély) akkor vezették be amikor azt a legénységi tulajdonságot, hogy 10% alatti életerejű tank gyorsabban tölt.
    Egyszerűen kevés volt a 10% alatti tank a csatákban. Én nem láttam, de van aki állítja hogy ezt a WG nyilvánosan közölte és nem egy mindenki által tapasztalható, de "rejtett" mechanizmusról van szó.
    .
    Ha az utolsó lövésnél el lehet téríteni az RNG-t (azaz minimál sebzés felé téríteni, hogy maradjon egy kis HP az ellenfélen), akkor mi akadályozhatja meg a fejlesztőket abban, hogy más feltételek mentén is befolyásolják a normál eloszlását az általuk randomizált paraméterek esetében?
    Szerintem semmi, legfeljebb az hogy ne legyen feltűnő. Úgy gondolom már 1-3%-os eltérítés is meghatározhatja egy csata kimenetelét, ha minden tagra vonatkozik. Sosem vesszük észre, de elgondolkodtató, hogy miért szaporodtak meg a nagy arányú "killes" győzelmek és miért esett a felére a döntetlen csaták száma.