World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van filmen hasonló pölö.
Egyébként nem csak azt figyelem, hogy én mikor lövök mellé, hanem az ellenkezőjét is. Ha vezetünk, akkor több lesz a lepattanó rólam, de vannak meccsek, amikor gyakorlatilag egylövéseznek-permaláncolnak stb.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.10. 10:53:58
Saor Alba
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
WOT nick: tepi1
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.10. 10:43:33
Saor Alba
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"a hülyék a másik oldalon vannak"
Az egyik tank amit a legjobban nem szeretek vezetni az IS ágyúja valami borzasztó szvsz sokkal rosszabb mint a kv1-s nek, pedig ugyan az.
Tegnap volt egy estem a Tiger 1-el, városos pályán (Highway), hogy tier 9 től lefelé voltak tankok, tehát én nem sok vizet zavartam volna. De a városba csak én mentem meg 2 vagy 3 med. Persze velem szemben IS8 jelent meg, én meg pont betudtam menni a fal mögé félig úgyhogy ő az oldalamat lőtte 3x 0 én meg 3x eltalátam mert ő meg keresztben jött be elém lőni. Kezdtem örülni, hogy akkor ezt kilövöm mindjárt, de jött egy amx 50-100 aki meg kivégezte a medeket és jött felém, persze első lövése lánctalp második ammo rack. közpen kapott tőlem is 2 lövést míg forogtunk oda ért az is8 első lövés ammo rack. robbantam. csapattársaim a pálya másik felén, mert aki még jött volna támogatni az is visszafordult mikor látta, hogy a medek elhulltak. Csak azért nyertük meg mert mint írtam is bénák voltak az ellenfelek, nálunk meg volt 2 értelmes játékos aki lehozta a meccset.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Kezdem azt érezni, hogy a randomban a játék csak arról szól, hogy vizuálisan élvezed a tankok, a környezet megjelenését, az effektusokat, próbálsz eredményt elérni, aztán a többi valóban nem rajtad múlik, hanem azon hogy az adott tankra képzett algoritmus szerint éppen veszítenie vagy nyernie kell, hogy a WG által belőtt 49-50 % WR felé terelje a végeredményt.
Aki teheti játsszon az erőd csatákban. Az tényleg csapatjáték. TS-en koordinálva, valós helyzeteket megbeszélve tényleg a csapat képességei, a választott taktika dönti el, hogy melyik csapat nyer.
Úgy tűnik, hogy a dobókocka elven túl más jellegű esély befolyásolást nem nagyon alkalmaznak.
Csak megértettem az előző 300 hszt végre... <#guluszem1>#guluszem1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Általában nem szoktam azzal egyet érteni hogy a játék néha direkt szopat (hiába érzem így) , de mostanában kezdem azt hinni, hogy de, tényleg.
Nem létezik, hogy 3 lövésből 3x0 dmg-et csináltam Conqueror top ágyújával a T25/2-be !!!!
259-es átlag pent pattintott 2x ! Olyan 380 méterre állt tőlem, tornya enyhén jobbra forgatva. Még lövegpajzs se lehetett.....2x pattintott, 3. lövésemet meg kivédte neki a láthatatlan fal.
És még sorolhatnám, amiket mostanában tapasztalok.
Úgyhogy igen, van amikor a csapatod dob 1-est a kockával...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Teljes mértékben egyetértek yossarian-al..
Mellesleg 2 féle módon lehet játszani ezt a játékot.
1. A játék és a szórakozás kedvéért. ( Ez esetben tojsz rá, hogy milyen a statod, azzal játszol amivel kedved van, a saját örömödre és nem érdekel hogy a csata nyertes vagy győztes lesz. )
2. A statisztika kedvéért, virtuális pénisz növelése céljából. ( Ez esetben többségében görcsölés és idegeskedés lesz a dolog vége, kevés játékörömmel. )
Ez a játék az oroszoknak készül az ő mentalitásukhoz. ( sose gondoltam volna, hogy a világ többi nemzete is tele van mazochistákkal. )
Miért is írom ezt? Random csatákra vonatkozik.
- a játékban nem te döntöd el nyersz vagy sem, hanem a program. (Vagy nyerő vagy vesztő ágra tesz, a befolyásod a végkimenetelre minimális. )
- a játékban az aki végig csak azt a bizonyost veri, de a nyerő csapatban van, több pontot kap mint te aki végig küzdött de a vesztes oldalra került. ( Tehát nem a teljesítményed szerint jutalmaz, hanem attól függően hogy hová rakott, nyerő vagy vesztő pozicioba. )
- a játék minden eleme, a küldetések is arra épülnek, hogy nyerd meg a csatát. ( Viszont a nyerés maga nem rajtad múlik. )
- csapatjátékról beszélnek ami badarság. A miértre yossarian megadta a választ: "14 vadidegennel akarsz te csapatmunkát végeztetni, akikkel most találkozol először, valszleg soha többé nem fogsz, és mellesleg a 80%-uk általában segg hülye?"
- a játékokban ha valamiért fizetsz, azt azért teszed, mert jobbat akarsz mint az átlagnak ami van. Itt ez se igaz. Vegyél elit tankot és xa..bbat kapsz a pénzedért, mint amit az adott tierben kifejleszthetsz.
Lehetne még sorolni a dolgokat, de nem untatok vele senkit. Játék. Amivel addig játszom amíg szórakoztat. Ha már nem, vagy idegesít, abba hagyom. Jókat mosolygok azon, hogy sokan mit össze idegeskednek és dühöngenek a statjuk miatt. Mint írtam ez a játék az oroszoknak készült, ugyanis ők szeretik azt, ha mindenben mások döntenek helyettük, legyen az a győzelem, kiérdemelt pontszám stb. Mazochisták, szeretik ha szanaszét szí..tják őket és nem az ő teljesítményükön múlik a dolog, hanem központilag szabályozott. De amint ez a játék is mutatja, az emberek többsége is ilyen, ha nem is annyira mint ők. 😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Aki csapatmunkát akar, menjen századozni, vagy CW-zni.
23:50-nél <#nevetes1>#nevetes1>
A másik probléma az hogy tulajdonképpen ez egy csapatjáték,de szinte senki nem játssza akként.
Most nem akarok megbántani senkit de a kék-lila játékosok nagy része is szarik bele az egészbe csak magára és a minél több sebzésre gondol.
Tudom mert látom az xwm-el hogy ki az aki csak a csapatot kihasználva játszik önző módon.Ez a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállás nem igazán tesz jót a játéknak.Tulajdonképpen a jóknak kellene példát mutatni és talán el lehetne terelni a birkákat is a csapatjáték felé mert ez így egy nagy katyvasz,0,semmi.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Komolyan játszik még valaki a játékélményért és nem azt nézegeti hogy mikor lesz meg a 3. csík a csövön és mikor lesz szép színes.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az sg fórum annyira 2014
lecsengett a cvakkos dolog? 😞
Egyébként a BABA is egy idióták gyülekezete. Múltkor az egyik azért tárazott rám mert egy szétlőtt motorú és halott driverű e4-el nem mentem spotolni a T57-jének nyilt mezőre.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Talán annyira nagy nem. Mondjuk, ha nem felejtünk el bemenni az RSOP ellen megbeszélt technikaiba, hogy holnap visszamenjünk Valhallába, akkor lehet, hogy egy kicsit nagyobb botrány tör ki. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Bingisz, 2014.09.09. 22:31:03
De gondolom csak az egyik nem adott replayt. 😊
Azért kíváncsi vagyok, hogy abból lesz-e ügy, hogy bementek paradicsom accokkal, és szarrá verték a BABA-t. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.09. 22:14:36
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Vereség
Csata: Kharkov
Jármű: WZ-131
Szerzett tapasztalat: 2 043
Szerzett kredit: 38 730
Csatában elért Achievement: Védő, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
Utoljára szerkesztette: sempike, 2014.09.09. 21:36:17
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ezután az eset után kékültem be. És igen tudom, most már bárki nyírhat kb 1 óráig. És éppen ez baxa fel az agyam, mert nem az én hibám volt...
Szerk: Mielőtt nekem esel. Ezek a szabályok, legyen az jó, vagy rossz. A szabályok nem ismerete pedig nem mentesít sehol a büntetés alól. Így itt sem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.09. 20:59:00
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU