banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• fsb1000
    WG MM szabadalom: Link Lényegi rész: Link.
    Nincs ezzel semmi gond, a játék része. Az elképzelésem szerint a hatása csak egy szűk réteget zavar:
    - 90%-ban "random" módban játszik,
    - naponta 30+ csata,
    - WR%>53% (zöld WN8 1500-1800)
    .
    Sok szubjektív élményt lehetne még ehhez kapcsolni, ami azt sejteti nem csak ezen a ponton van az "RNG" megbolondítva, illetve sokkal, de sokkal bonyolultabb a szabályozási rendszer, minthogy a +25-25 tartományban egy gaussgörbére lenne illeszthető a várható események eltérése. Lásd találati szórás esete. Link

Szubjektív példa. (nevezzük babonának, vagy népi megfigyelésnek, mint azt hogyha piros az égalja, akkor másnap szeles idő lesz)
    80+ tankom van ezért nehézkes a 2x-ezés, de többb alkalommal kipróbáltam hogy 10 napon keresztül legalább a kedvenceimet le 2x-em. Ez kb 25 tank, amivel garantáltam átlag feletti a tank WR-em. Amint megvolt a 2x (első győzelem), mentem a másik tankra
    Minden kísérletem oda vezetett hogy a 2x-ezéssel 40% körüli winrátát tudtam csak elérni.
    Ezért már csak akciókor 2x-ezek, amikor pl. 5x az első nyert csata jutalma.
    .
    A játék során rengeteg ilyen babona kialakult, ha pl. nem megy a játék (általában beválik): Válts szervert, lépj ki pihentesd 1-2 órát, menj kistankkal 4-5 kört, menj szakaszban 4-5 kört. menj bukó századba pár kört, stb, stb, stb