banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Írta, hogy olyan tank kéne neki, ami mobilis, rammolni is lehet vele (súly, test erős) és nem megy rá a gatyája egy-egy csatára. A t54 tényleg viszi a lóvét, nagyon drága bele a lőszer, a javítás stb.

Az a gond, hogy ilyen tank nagyon kevés van kisebb tier-ben, mert ott tipikusan könnyebbek, puhábbak a medek. Mondjuk ha rammolás jön szóba kisebb tier-ben, nekem mindig a német vk30.02d jut eszembe, akkor belenyomtam a nashornokba vele, hogy még a könnyem is kicsordult a nevetéstől. Tekintélyes súlya van, elég mobil, mondjuk közepes mobilitás, de tier7 és feltűnően olcsó a javítása. Azzal szerintem nem sok mínuszos kört mentem, pedig nincs prémiumom, de ha végképp semmit nem tudtam csinálni, akkor lerammoltam valakit vele. Cserébe elég sz.r az ágyúja, de meg lehet szokni.