A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #344206 "Ha felesleges időpocsékolás, akkor minek írtál ennyit?."
Épp volt felesleges időm, amit elpocsékolhattam... :) Viccet félretéve azért, mert szerettem volna egyben leírni a véleményem és hirtelen ez jött ki. Utolsónak szántam, mert volt itt már olyan nem egyszer, hogy napokig folytak a viták (egyre gyarapodó résztvevő felekkel) és feleslegesen, mert semmi sem változott, legfeljebb átment személyeskedésbe és "veszekedésbe". Emiatt is fogadtam meg, hogy nem megyek bele többé ilyenbe, de valamiért nem bírtam megállni és lám, tényleg nem kellett volna, mert ezt a témát még lezárni sem lehet 1 poszttal... :)
"Mert ugye érdemi válasz arra nem érkezett tőled, hogy aki a negyedik napon eljut T28c-ig annak józan becslés szerint napi 12 órát kellet nyomnia, megfelelő tankokkal és képességekkel. "
Hogy ne maradjon hiányérzeted: Ez így van, ahogy leírtad. Éppen emiatt egy általad definiált átlagos játékosnak legyen mondjuk effektíve tripla annyi játékidőre szüksége (de ezt nem tudhatjuk pontosan, mert mint írtad az elérhető tankok is nagyban befolyásolják), hogy megszerezze (és figyelembe véve, hogy a küldetések is egyre nehezebbek, ez szerintem még így is bőven alulbecslés). Ez legalább 144 óra effektív játékidő, ami napi átlag 2 órával számolva 72(!) napot jelent, vagyis majd 2 és fél hónapot. Na most a küldetések 2 hete mennek, de már sokaktól megy a siránkozás a manipulációért (nincs medium, nincs arty, nincs light, nem lehet kigyújtani semmit, pedig eddig csatánként 2-t gyújtottam, stb ...). :)
Egyébként belinkelhetnéd azt a WG-s szabadalmat vagy mit, mert én csak annyit tudok róla, amit FTR-en olvastam: ha túl sokat nyersz egymás után (bár azt ott nem írták, hogy ez mennyire szignifikáns), akkor többet leszel a csaták alsó harmadában a besoroláskor, ha meg túl keveset, akkor többet leszel top tier (szóval Gyuszopapa: nem gyengébb/erősebb képességűekhez fog pakolni ezen feltételek esetén). Én ezzel azért nem nagyon foglalkoztam, mert ha ez mindenkire hat, akkor végső soron ugyanúgy az egyéni teljesítményen fog múlni az 50%-tól való eltérés, de az igaz hogy nagyrészt közelebb fogja hozni a játékosokat az 50%-hoz (attól az eltérések még megmaradnak, csak nem ugyanolyan mértékűek lesznek).
P.S.: kulturált keretek között folyó vitában nem fogok megsértődni (egyébként sem történt még fórumon, hogy megsértődtem volna), akkor sem ha valamiben nincs igazam. Nem tartom magam mindenki felett álló, tévedhetetlen, igazság bajnokának... :)