World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 sorozatot beleküldtem, erre most kék vagyok a csatákban is a rohadékot meg csak nem is bannolták.
Hogy is van ez????
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bemutatkozom, én vagyok az ki miatt szenved a fél világ,
Egy intoleráns, xenofób állat, démoni a fajtám,
Bűnös az én lelkem, gyilkos a kultúrám
Istenítem Hitlert, a vezérem maga sátán.
Mi okozzuk a sok betegséget és minden katasztrófát,
Rémtetteinkkel töltjük be, a bulvár összes lapját!
A sajtó nem hazudik, csak egy kicsit dezinformál,
Ez a feladata, manipuláció és uszítás!!
Ref.:
Bármi sújtja a világot, bármi fenyegeti,
Kik tehetnek erről Adolf Hitler unokái?!
Háború és betegségek, pusztító cunámi,
Kik a tettesek csak nem a Nácik?! Adolf Hitler unokái?
Kik a tettesek csak nem a Nácik?! Adolf Hitler unokái?
Adolf Hitler unokái?
Adolf Hitler unokái?
A győztes írja a történelmet, a vesztes meg húzza az igát,
Így néz ki a mai korszak, kegyetlen a valóság...
Drezda, Berlin, Lipcse el lett rég feledve,
Bezzeg a holokauszt emlékét, nap, mint sulykolják a fejünkbe!
Elfajul itt lassan minden, meghaltak az értékek,
Egész Európa szerte csak mecsetek épülnek,
A Mein Kampf csak gonoszság, a Talmud bizony jobb.
A Korán csupa jóság, fontold át mit olvasol!!
Ref.:
Bármi sújtja a világot, bármi fenyegeti,
Háború és betegségek, pusztító cunámi,
Kik a tettesek csak nem a nácik?! Adolf Hitler unokái?
Kik a tettesek csak nem a nácik?! Adolf Hitler unokái?
Nem vagyok álszent, vagy képmutató,
Politikailag korrektnek lenni nem az én stílusom,
Nem vagyok a messiás, de zsidó se vagyok,
Én csak kimondom, hogy mi a helyes és mi a rossz!!
Kik akarnak modern szolgaságot bevezetni?
Nem a Neonácik hanem Rothschild unokái.
Kik akarják a világot romokba dönteni?
Nem a Neonácik hanem Rothschild unokái.
A bűnösök nem a Nácik, hanem Rothschild unokái.
A bűnösök nem a Nácik, hanem Rothschild unokái.
Rothschild unokái.
Mayer Amschel Rothschild unokái.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
neked gugliból való az Ablakzsiráf mi ? na szép álmokat alacsonyabb rendű troll társadalom ,meghagyom nektek a további jó trollkodást és ne álmodozzatok ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
ardennekrol meselsz majd ma este is lefekves elott ? 😄D
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.09. 19:24:14
ennyit vonyítani ? kell neked egy pelus ... mond pelenka ...
Mindenki hülye csak én nem!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
annyit nyík ez a gyerek eszméletlen ...
dobrudzsai dunai hun magasabb lelekkel 😄D
jah ha mar a hungarista billyentyuzet illene nagybetuvel kezdeni egy igazi echte hungarista mondatot nem?😄D
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.09. 19:15:51
apukád egyébkén jól van ?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
az ardenekki kaland utan biztos aparol fiura szall attila sirjanak orzese is 😄D
vagy ennyire mar nem igenyesek a hungariostak, csak az ekezetekre?😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
gondolom a nagypapa hozott haza az onokajanak egy kis legnyomast ajandekba az ardennekbol 😄DD
Na...tudtam. Duna mellől. <#fejvakaras>#fejvakaras> Swartzwald-ból biztos.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.09. 19:04:25
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
""amierikában mindenik az !!! "
,de ennél már nem ereszkedem alacsonyabbra ,mert akkor azt a kevés Hun származásomat is meggyalázom ,amim van ...
de engem pl nem erdekel az ilyen, ha eppen laptoprol irok amin brooklyni billentyuzet van, akkor juszt se fogok az ekezetekkel kinlodani
ahol a hungarista billentyűn a hosszú Ó van ,azt először megnyomva ,majd a kiválasztott betű * billentyűjét nyomjátok le ,és lássatok csodát máris vannak *é,á,í,ó,ú betűid ... igen ehhez is kell okj papír !!!
addig pedig várok mert nem értem mit írsz te alacsonyan csúszó-mászó
ennyit a szellemi magassagokrol 😄

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
te sotetseg fellegvara 😄DD