A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #344199 54,43% most a nyerési arányom a játékban. Semmi ilyet nem érzek, mint amit írsz, hogy visszafogna a játék, sőt azt érzem, hogy ha kicsit jobban odafigyelnék sokkal jobbat el tudnék érni. Mivel azonban véletlenszerűen játszom, ritkán több órán keresztül, illetve csak egyedül így ez nekem korrekt és élvezetes.
Mikor bejöttek az IM küldetések kicsit rájuk mentem (nekem a pénz kellett, nem a Stug, meg a nők majd :) ), rögtön ment le minden mutatóm, aztán most, hogy kész vagyok a szakaszos részig majdnem minden ággal újra úgy játszom, ahogy szoktam és ismét egyre jobban élvezem a játékot. Ahogy yossarianHUN is írta, aki nem görcsöl, nem grindel csak játszik ezzel a játékkal az nem fog manipulációt keresni és konteókat gyártani.