banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• fsb1000
    Persze... de azért engedd meg nekem, hogy ellenérzéseim legyenek egy olyan szisztémával kapcsolatban amely a csapatbeosztáson keresztül csökkenti az esélyeimet a győzelemre, mivel jellemzően több a megnyert csatám, mint a vesztes..
    .
    Sőt továbbmegyek:
    Amennyiben elfogadjuk a WG szabadalomban leírt MM működési funkciót valósnak, akkor matematikailag is levezethető, hogy pl. rám nézvést ez a szisztéma hátrányos és szó sincs "vice versa" kiegyenlítésről, hanem egyértelműen többször kell tapasztaljam a negatív hatását mint a pozítivet. Ennek oka, hogy gyakrabban kell korrigálni a győzelmek után mint a vereségek után, mert abból több van.
    Semmilyen szubjektív elem nincs ebben egyszerű "matek".
    Akinek kevesebb a megnyert csatája mint a vesztes, az viszont gyakrabban élvezheti a pozítív hatásait a szisztémának bármi is legyen az.
    És ez nem 1-1 csatára vonatkozik vagy 20-as sorozatokra, hanem ahogy írod az összes csatájára kivetítve.
    .
    Itt nyer értelmet az a régi kijelentésem ami sokakat sértett és vitára adott okot: "majd érezni fogod a hatását ha eléred az 53% winrátát"
    Fentiekből levezethető, hogy van egy győzelmi arány szint amely felett már szubjektíven is érzékeli a játékos a visszahúzó hatást.
    Ezt a játék-faktort én elfogadom, sőt a játék részének tartanom, ez biztosítja hogy ne legyenek szélsőséges winráták. Ahogy korábban írtam (lehet nem volt érthető) a kiegyenlítő mechanizmus ciklikus megjelenését tartom zavarónak, néha bosszantónak. Szerintem lehetne ezt finomabban is csinálni.