A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem nem pont ugyanarról beszélünk, vagy nem értjük egymást.
.
Hogy lefordítsam WoT-ra. Az én, te (vagy bárki ) csatáinak vereség/győzelem aránya hosszabb távon tartani fog az 1-hez. Ezt csak az egyéni teljesítmény térit el pár százalékkal.
A rendszerben az a zavaró számomra, hogy ciklikusan változik a győzelmek és vereségek lokális aránya, és ezzel együtt járnak szubjektíven tapasztalható jelenségek is. Én azt feltételezem hogy az MM működése okozza ezt az inga effektust. Konkrétan le írja a WG az MM szabadalomban, hogy a győzelem/vereség arány szempont a besorolásnál. Azaz nem hagyja a játékosokat túlnyerni, vagy sokat veszíteni.
.
De senkit nem akarok meggyőzni semmiről, tényleg elhiszem, hogy más nem tapasztal anomáliákat vagy nem zavarja, nem foglalkozik vele.
Fogjuk fel úgy, hogy csak panaszkodom mint sokan mások, ha valami nem úgy van kedvenc játékában ahogy szeretné.
Ettől még naponta nyomjuk.