A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lorder #344173 Hát nem tudom...eddigi napi statjaim 30-40 csata után is 3000 feletti WN8 volt. Most több hete már de 15-20 csatáig tart ez (ha tart egyáltalán) majd ha megyek még 10et 1500ig süllyed le, pedig ugyan úgy használom a tankokat mint előtte. Nem pszichés dolog mert ez sok idő után vettem csak észre. Aztán pl ott a retkes arty. Régebben a német Tier4,5,6,7 es artyval nagyon OP voltam. Gore medálokat kaptam, nagykalibert és elég sok tankot kilőttem. Majd egyik napról a másikra semmit nem találtam el a 7es artyval. Megvettem a 8ast azzal sem, majd ez azóta is tart bármelyikkel próbálkozom. Megvolt a francia 7ig és az amcsi 7ig is. Ha 1000et sebzek 1 csatában és 10-12 lövésből talál 1 akkor már nagyon jó vagyok, plussz poén hogy többször találok el lightokat is félig beszűkülve mint totál rácélozva egy állótankra. így még a küldetés is nagyon nehéz, pedig piti feladatok vannak artynál és sokszor a lehetőség is adott aztán már csak a km-re szálló lövedék marad :) Külön öröm látni, mikor az agyhalott vérpistike kapásból ellő 40-50el 2-3 mp spot után tiertől függetlenül.
Nem mondom hogy összeesküvés elmélet de 3-4 hete olyan szarul megy a játék mint még soha, és napról napra szarabb.... (a paranormális jelenségekről nem is beszélve ;) )