A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #344140 Először is, sosem írtam, hogy nincs manipuláció, mivel nem tudom bizonyítani, de ugyanígy nem tudja nekem bizonyítani senki, hogy van. Nekem azzal van tele már a hócipőm, hogy sokan konkrétan kijelentik: márpedig van és kész. Az nem bizonyíték, hogy sok ember, szubjektív megfigyelések alapján ezt, meg azt érzi. (Csak egy példa a millióból: egyik barátom E-50M-el sebzett 11k felett és a végén panaszkodott, hogy "pedig egész körben átlag alattiakat lövöldözött". Később elkértem tőle a replayt okulás céljából és felírtam minden olyan sebzését, ami nem ért killt, végül átlagolással 400 feletti sebzés/lövés jött ki, nem akarta elhinni...)
Tudom, hogy a pénz beszél, tanuló az vagyok még, de naiv nem. Végzős fizikusként tanultam elegendő statisztikát és valószínűségszámítást ahhoz, hogy tudjam, a játékban megfigyelhető jelenségek egyáltalán nem földtől elrugaszkodottak ilyen számú véletlenszerű faktor jelenlétében. Én ez alapján, a közel 40 ezer csatám alatt még nem tapasztaltam olyan szopóágat vagy nem tudom mit, amik ne következhetnének be ilyen feltételek mellett. Természetesen én is éreztem már sokszor, sokfélét a játékkal kapcsolatban, de az érzés az akkor is csak érzés, teljesen mindegy hány ember érzi. (Erre is egy példa: bárki eltölt pár órát 40 °C-os hőségben, utána a 20 °C-os vizet hidegnek fogja érezni, majd eltölt pár órát mondjuk fagypont közelében és érdekes módon már melegnek fogja érezni, holott a víz hőmérséklete objektíve nem változott. Ugyanúgy, csupán az "emberi agy játéka" és ez mindenkinél így működik.) Márpedig az érzések azok csak szubjektív "bizonyítékok" és (sajnos) a legtöbb embernek az már elegendő is (pedig nem). De nem akarok feleslegesen újra és újra belemenni a témába, mert általában legfeljebb úgyis az a végkifejlet, hogy a WG direkt úgy csinálja, hogy azért ne legyen annyira feltűnő, ami megint logikusan hangozhat, csak senki nem tudja bizonyítani. (Bezzeg sokaknak azért feltűnik, szóval ez is ellentmondásos, na mindegy. :D)
Az én véleményem az, hogy ez olyan, mint a horoszkópok (a tévés jósokat ne is említsem). Annak is semmi tudományos alapja, de akik hinni akarnak benne, azok hinni is fognak. :) Részemről nem kívánok többet a témával foglalkozni, mert olyan még nem történt, hogy ebben bárki meggyőzött volna valakit is, szóval felesleges időpocsékolás. (Már egyszer megfogadtam ezt, de csak nem sikerült betartani... :D)