A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #344036 Szerintem nagyon nem. Nem tartok még a HT-15-nél, de már több tier8 tankkal megcsináltam a 8e összesített eredményt. Az persze lehet, ha odajutok, akkor majd semmi nem jön össze, de nem valószínű. E75 meglesz nemsokára, szabad xp-ből rámegy az ágyú, torony.
A type62-kv220 akció ideje alatt rengeteget mentem light tankkal és spotolni kell, mint most is. Szóval van összehasonlítási alapom, nem is kevés (napi 12e x 25 nappal). Akkor nagyon jól meg tudtam mondani, hogy kb milyen spotolás volt, 1-2e, 2-4e, 4-6e, 6-8e vagy még ennél is jobb, majdnem mindig eltaláltam a nagyságrendet. Most olyan csaták, ahol 6-8e-nek kéne lennie, kapok rá 3,5e spotot. A többi light elszedi, mert azzal ugye nem lehet számolni, hogy mi a megosztott spot, csak csata után látom. Vagy nem lövik a társak a spotjaimat (érdekes, hogy a fenébe lőtték meg a spotjaimat korábban?, persze a válasz egyszerű, mindenki küldetést csinál, sz.rik mindenre meg még több lett az idióta), ami még bosszantóbb talán.
Szerintem ezt a vak is látja, hogy ez a küldetés nagyon durván el lett számolva, pontosabban korábbi, spotolásra sokkal ideálisabb környezetben született eredmények alapján lőtték be.