A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #344029 És még mindig az LT-15, a rohadt élet, hogy mindig közbejön valami. fieri-n egyedül voltam spotter, mondom, most meglesz, de a másik oldalon voltam, onnan nehezebb, mert a spotbokor nagyon közel van hozzájuk, nem lehet odajutni onnan. Ettől független én voltam az egyetlen light és csak pár med volt, megkockáztattam volna, de a csapatom döntő része a hegyre megy, fölösleges odamenni a spotbokorhoz, senki nem fog lőni, akkor is ha sikerül odaosonnom és tudok spotolni. Mindegy, elindulok középre, középen futok és megkaptam az össztüzet a 3 artytól. 60 feletti sebesség, cikk cakk mozgás, nem egyenesen mentem, kanyarodtam és kettő arty is eltalált a splash-el, a másodikat nem éltem túl. Ilyen nincs komolyan mondom.
Utána el halluf. A tankomnak mozgás közben van 480m látótávja, ha megáll 545m. A szikla széléről felspotolom az ellenfelet szemben. Ehhez ilyen elmebeteg látótáv kell, a 445m kirajzolási kör legeslegszélén megjelennek az ellenfelek. Ez már tetszik, kapják az áldást egy wte-től meg a többiektől, de bejön a sz.r a palacsintába. Egy ellenfél aufk panther feljön oldalt, kis hp-val, nem is értem mi a fenét akar itt? Két lövéssel kiszedem, de közben az ellenfélről leesik a spot és visszavonulnak, eltűnnek. Valószínűleg meglett volna a 4e, ha nincs ez az incidens és tovább tudok maradni egy kicsit. Így 3500-ig jutottam
Azt már megtettem, hogy kiszedtem az assault meg encounter módokat, mert azok teljesen használhatatlanok, talán sigfried encounter és sand river assault, ami ok, de ez kevés, sokkal több rossz pálya van spot szempontjából ezekben a módokban és csak 2 (talán 3) használható.
Csináltam egy kis közvélemény kutatást és a csata elején megkérdeztem a csapatokat, hogy megcsinálták-e az lt15-t. A tipikus válaszok azok voltak, hogy elakadtak vele, hagyták a fenébe és nagyon kevesen jeleztek, hogy igen, nekik sikerült. Egyik srác írta, hogy csak szakaszban tudta megcsinálni (gondolom a szakasztársai az ő spotját lőtték csak).
Ezzel az LT-15-el nagyon bedurvult a WG, nem gondolkodnak azon, hogy egy kicsit enyhítenek a feltételeken? Messze ez a legnehezebb az 5 közül.