A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #343970 Azért hihehetlen, hogy 1 napja kinlódok a T28-ért folyó küldetés sorozat arty 15-ös küldetésével. Feladat:Légy benne az első 3-ban a 30 játékosból, és sebezz 2000 HP-t, és éld túl. Nagy tierben megvolt a sebzés, ott az xp nem jött, egyszerűen a lightok, és a medek elszívnak minden xp-t.
Kis tierben fordítva. Ott sokszor megvolt a top 3, a sebzés jött nehezen. Előszőr M44-el próbálkoztam, golddal, ugye annak 240-es penje van, és 700-at sebez, ezzel egy hitelsz szinte mindenz a saját tierjében, de kb 5 lövésből 1. szer értem el vele sebzést, és olyan gyorsak a csaták, hogy 4-5-nél több lövésem nem volt, repesszel nem lehetett összakaprni 2000-et, vagy ha igen, akkor meg kinyírtak.
Ezért visszavettem a GW Panthert, egy jó fél nyomtam, semmi. Erre hol csinálom meg a küldit kitüntetéssel? Naná, Ensken, Td módban, arannyal. Hihetetlen. Sebeztem 2600-at, kivettem 4 tankot. Csak és azért sikerülhetett, mert az ellenfél Tigrise He lőszerrel tüzelt rám, így be tudtam tölteni még egyszer,l mivel négy lövésből sem tudott megölni. Ennyin múlott.
Érdekes, hogy az összes nehéz artys küldetést városi pályán csináltam meg. A 2 trackest Kharkovon, a 3000 damage, + top 3-xp-t meg sigfried line-on Object 261-el td-zve.