A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #343919 Azt én is tudom, hogy elméletben meg néha a gyakorlatban is meg lehet csinálni, de még emlékszem a type62-kv220 akcióra, amikor napi 12e-t kellett spotolni és volt olyan nap, hogy 2-3 csatából megvolt, pedig akkor a szokásosnál több könnyű tank is volt, de nem ilyen mértékben, mint most. Akkor is ritka volt a 4e feletti spot, de gyakrabban bejött, most a könnyű tankok száma a szubjektív érzésem alapján 2-3x több, totál szétcseszik a spot lehetőségeket. Most már kb 1 hete, legalább 50 csatában, összesen 3 olyan volt, ahol egyáltalán úgy éreztem, meglehet a 4e, de végül ilyen 3.2-3.6e között zártam.
Arról nem is beszélve, hogy idióta öngyilkos küldetések is vannak és ha egy tank elszed 1-2e spotot, akkor közel lehetetlen már a 4e-t megcsinálni.
Megnézték a statisztikákban, hogy milyen spotok vannak volt, csak akkor még fele, harmada ennyi könnyű tank ment és a konkurrens tankok száma ennél a küldetésnél a legfontosabb tényező.
Én tényleg nem értem, hogy a stug-hoz miért kellett ennyire durva küldetés. Lehet, hogy az marad, hogy meg kell csináljam az artyt, mert ott viszont már most is több olyan csatám volt, ami megfelelt volna a 15.nek, csak nem tartok még ott.
Én tényleg nem lepődnék meg azon, ha ezeket a szinteket levinnék, mert szerintem ez a legnehezebben teljesíthető mindegyik közül. Totál szerencsejáték, minden értelemben, de csak akkor, ha az ember tudja, hogy hova kell menni és van egy nagyon jól kifejlesztett óriási látótávolságú tankja hozzá, máskülönben még a kockával sem dobhat.
Csak példának a ht-15-t már nyolcas tankokkal megcsináltam, nem is eggyel és többször is. Addigra meglesz az E75 nekem, ha oda jutok, attól egyáltalán nem tartok.