banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ezt a LT-15 küldetést egyszerűen nem lehet megcsinálni. 10 ellenség felderítve, ebből 8-on volt spot sebzésem, 3598 összesen, tehát gyakorlatilag ha valamelyik egységsugarú barom nem a földet lövi, hanem az ellenséget, akkor megvan.

Két fő akadály van, egyrészt ezek a szerencsétlenek lassan vonuló ellenséget nem képesek eltalálni, tehát az sem elég, hogy spotol az ember, de az is kell hozzá, hogy ne mozogjon az ellenség. A másik a többi könnyű tank a csapatomban. Egy T71 csinált 2,2e spotot, tehát se neki nem lett se nekem.

Korábban nekem volt már 8e feletti spot is még a type62 akció idejében, pedig akkor is a szokásosnál több könnyű tank volt, de ami most megy az kész. Szerintem ezt tutira nem vette figyelembe a WG, amikor tesztelgették meg nézték a statisztikákat, nem számoltak a játék elmélettel (a tudományra gondolok), hogy az szabályzók reakciókat váltanak ki a játékosokból. Sőt, ha jobban visszagondolok volt nekem már 10e feletti spotom is, de akkor ketten voltunk könnyű tankok.

Az 5 küldetés közül szerintem ez a legmocsokabb, annyi minden tényezőtől függ, ami független a játékostól. Tudom, hogy a többi sem egyszerű, meg csapat meg rng meg mittudomén, de ha megvan az alkalmas tank, akkor azoktól nem félek. A med 15. küldetést másodikra megcsináltam kitüntetéssel.

FSB: a bulldogon a nerf nagyjából annyiban megáll, hogy használhatatlanná teszik a sima, nem táras ágyút. A tárasnak megnő pár másodperccel a töltésideje, pár apróbb változtatás, gyakorlatilag ez csak az első lépés szerintem a nerfek sorában, mert ezzel még semmit nem érnek el. Azt sajnálom, hogy most a bulldogon mindegyik jól használható és kicsit eltérő stílusban lehet játszani vele, attól függően, hogy melyik ágyú van rajta. Onnantól marad a táras, ami pár másodperccel tovább tölt, az nem egy kibírhatatlan dolog.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.29. 20:47:19