banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Maussal csináltam meg a T28 concept HT/15-ös küldetését.

Elég volt hozzá egy piros T95..akit nem siettem megölni...meg is hálálta, 9700 lepattanóm lett, meg sebeztem úgy kb 3000-et.

Én nem vettem észre, hogy nagyon szivatna. Én jól haladok vele, 2 küldi, és meg van a T28 concept. Egy 5000-es spot kell még nekem, meg 5000 damage Td-vel. Nem vagyok nagy spieler, de szívesen segítek innen bárkinek, különösen arty és light küldetésekben. Én ezekben vagyok a legjobb.

Inkább azt vettem észre, hogy a küldetések spec tankokra épülnek.

Például a splashelj 3 tankot (ez volt az egyetlen mission, amit két napon keresztül csináltam), ezt csak és kizárólag 2 tankkal lehet megcsinálni, s azokat is arannyal kell használni.

Akárki akármit mond, nekem tetszik. Tetszik, hogy megint van, ami lekössön. Teszik, hogy Hansnak nem lesz ilyen tankja, mert az apukája nem tudja megvenni. Tetszik, hogy végre dijazák a játéktudást. Tetszik, hogy a palatoonos játék nem sima dara/grind tipusúak, hanem meg kell tervezni a játékot. Td-kell összelőni az össz csapatsebzés 40 %-át, hát nem volt egyszerű. Tetszik, hogy meg kell találni a küldetéshez legjobban passzoló tiert, és tankot.

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.01.29. 19:35:05