banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Lehet. Bár azt hiszem a te harckocsi megítéléseid pont nem nekem valók. Azt hiszem te is istenítetted az LTTB-t, hát szerintem meg elég nagy hulladék. Ami a feladata lenne arra jó, mert az álcája és a látótávolsága elég jó. Csak épp a csatáim 75%-ában nem azt kell csinálnom, mert vagy a pálya nem jó vagy nincs kinek felderíteni. Úgyhogy sokszor marad a normál tűzharc, amiben meg elég harmatos. Ez a löveg katasztrófa ezzel a -3°-os kitéríthetőséggel. Mines pályán a dombról nem tudtam rálőni a feljövő AMX-13-75-re, csak a domb másik feléről... Bármelyik táras sokkal jobb lehet, azzal gyorsan rámész kitárazol aztán lelépsz. Ezzel meg vagy keringek körülötte és folyamatosan lövöm, vagy rámegyek belelövök és eliszkolok valami fedezék mögé attól függ épp melyik a jobb. Ezzel 3-szor annyi idő kicsinálni vagy leamortizálni valakit. Ráadásul pici, ha találat éri biztos hogy legalább egy modulnak vagy legénységi tagnak annyi, jellemzően a motornak vagy a sofőrnek, hogy elveszítse az egyik előnyét. Bár gondolom a többi könnyű tank se jobb ebben.

A Stug különösebben nem érdekel, mindegy milyen.
    A majd csak meglesz dologgal pont az a baj, hogy nem mindegy hogy mikor. Speciel nekem már tényleg mindegy. De akiknek hozzám hasonlóan kevés idejük van és nem adták fel azoknak nem az.

Madmanic: Random emberekkel játszol szakaszban, vagy mi? Ezért jó ha klánba vagy, jó eséllyel mindig van valaki aki tud segíteni. Az is elég ha van elég ismerősöd. A küldetéseknél (meg amúgyis) piszok nagy előny ha sok jó játékost ismersz. Kisebb eséllyel nyúlják le a killt meg a sebzést ha épp az a küldetésed. Haverokkal pik-pak megcsináltuk mi is a szakaszos küldetéseket. Amúgy meg van valami magyar chat vagy SG-s chat, a többiek többet tudnak róla.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.01.29. 18:30:51