banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    "mondjuk 20%-ában"

Na ez az, hogy nem ismered a konkrét értékeket, mert nem tartasz számon minden csatát OBJEKTÍVEN. Pl. amiben épp adottak lehetnének a feltételek, csak épp nem sikerül, azt is simán egy kalap alá veszed azzal, amiben nem is adottak, stb. Pusztán érzések alapján keresel felelőst a pechszériádra. Az emberi mentalitás alapvetően ilyen, mert felelős az mindig van, ha valami nem sikerül, legfeljebb isten az oka, vagy az univerzum, vagy a sors, vagy a ...

Gyuszopapa: nem értem, hogy jön ez most ide. :) Én sem játszottam még a héten, mert nem volt időm (múlt héten is csak pénteken pár órát). De akkor ezek szerint a "nolifer klános gyerek kihúzott OP tankokban,szakaszban a klántársakkal"-nak nem manipulált az MM, csak azoknak, akik egyedül játszanak, keveset és hitvány tankokkal? Vagy mire gondoltál ezzel?