banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én hagytam mára a fenébe, nem megy ez a winter mód. Persze, hiperagresszíven játszom, mert csak az idő számít, de ma egyszerűen nem lehet lesebezni a szintet. Értem, ha hátramaradok meg sunnyogok, akkor össze tudom hozni, de az legalább dupla idő.

Valamiért mindenki a foxot lövi. Akkor is ha ott van mellettem egy alacsonyabb hp-s bear, ami jóval nagyobb fenyegetés, nem, az idióták rám nyomják az össztüzet, hogy semmit ne tudjak sebezni, közben a bear röhögve meglövi a szintet magának.

Majd holnap folyt köv, úgyis csak az 5 db 25e-es részt akarom befejezni ebben, aztán hagyom a fenébe, mert már nagyon unalmas és most már ilyen mega lemming csordák vannak, 8-10 tank egy irányba, de akkor is, ha ott van 6 tank és egy fox, akkor a foxot lövik, pedig komolyan mondom, meglőném az 1700-t és otthagynám nekik a tankot, szedjék szét nem érdekel, de nem működik.