World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ezt sosem hittem el,de jó mese volt,bár valóban élt már az első világháború idején,de gyerek volt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Már két ilyen csatám volt,t69-el t10 csatában szintén nekem volt a legtöbb sebzésem.
angelus1991ster.blogspot.hu
nem úgy lenne logikus, hogy legalább az e-100 páncélját megkapja mint a t10-es brit arti?
Mert így tényleg felesleges egy ilyen mondva csinált tank, lehetne a tigris is 10-es szinten.
egyébként meg teszten ki élhetem az artis vágyaim😄
szépen bespájzoltam pár 10-es és játszogathatom őket fullos pompájukba😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
te gyáva cigány tetű és most pedig egy utolsó élősködő tetű cigány vagy !!!
na most meg vagy te korcs
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.09.06. 20:38:01
Szépen, kényelmesen 8-12 meccsel a napi 10k-t beleteszem a Centurionba és október végére meg is lesz a 4202-m.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.06. 20:29:06
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.09.06. 20:20:28
ne bocsásd meg ,de nem süllyedek le hozzád még egyszer ... most már meg van a rutinom ellened !!! <#awink>#awink>
a régi troll legalább nyilvánosan trollkodott westrlemániás-pankrátoros giffekkel ( bár bántam, hogy nem wot-os gifekkkel bombázza a fórumot)
Mondjuk valahogy a bizonyítékot azt valahogy nem látom. Más látja? Nem értem. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja. Igen hihető, hogy a németek csak úgy elengedték.
És a hadifogságban két évvel annak lejárta előtt kapott egy katonakönyvet! <#nevetes2>#nevetes2>
Többször is megszökött ennivalóért. Kész, ez kész! <#vigyor2>#vigyor2>
Szabadulása után kapott 20 forint segélyt? MIért? Hát 60-ig volt katona nem? Te mondtad. Meg vagyok már keverve mint a jó zsuga.
Ja, te is megszöktél a laktanyából? Mikor voltál te katona? Ovi volt az nem laktanya. Hány éves vagy? 15? 12? Több nemigen. Megszökött a laktanyából...persze. Három fő parancsoka...
Kellet ez így estére, hogy nevessek.
Többször os besorozták ...óh igen, az állandóan megszökő rebbelis katonákat szerették buzgón besorozni <#integet2>#integet2>
Ja, és Turánnal ment. Az Ardennekben. Sopronból. Az ne zavarjon hogy nem vettek részt magyar alakulatok az Ardenneki offenzívában! Világos? Pláne nem képezték át őket másra és vitték őket el. Minden magyar alakulatot itthon vetettek be , mert épp támadt a Vörös Hadsereg.
Teljesen kizárt az ügy.
azt nem tudta elmondani ,hogy az Ardennekben volt e .Miután kilőtték őket ,neki maradt annyi lelki jelenlét ,hogy kimentse a harckocsizóit a Turán harckocsiból .Annyi biztos ,hogy a nyugati fronton amierikai fogságba került és onnan hazaengedték ,hogy ehessen a májusi cseresznyéből ,de figyelmeztették ,hogy az oroszok már elfoglalták Magyarországot és el fogják kapni ...
Sopronban az oroszok el is kapták és négy évet volt hadifogságban Kujbisev -ben ,ahonnan többször is megszökött ,hogy ennivalót lophasson a társainak és nem kapták el soha (megjegyzem én is meglógtam soros koromban a laktanyából ,hogy ennivalót vegyek magunknak ,magamnak Én három fő parancsnoka voltam és tizedes)...
Az eset pedig a gázkamrával pedig a vallatására használt kínzó eszköz volt ,mert azt akarták ,hogy bevallja a gyújtogatást
Szabadulása után Debrecenbe érkezett ahol kapott 20 forint sürgősségi segélyt ...
A katonakönyve azért 1950 -es mert akkor kapott újat amibe bevezettek mindent ami a régiben is benne volt ...
Tartalékosként volt többször is besorozva katonának ...
sopron elk. 4 évig kujbisev debrecen érk. gázkamra vallatás amerikai fogság - oroszok szökés ennivalóért turán parancsnok háború után kapott egy új könyvet .berángatás töbször tartalékos
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.09.06. 19:37:04
Sőt szerintem az SP event miatt , majd minden t8-as csatában van 1-2 T26E4 SP.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.06. 19:19:06
- M6A2E1 now has limited MM in 9.3 (its top battletier was removed)
- Storm confirms that all vehicles will be reworked to the engine/transmission split system
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
már most az elején statromboló
13,7ezer csatánál 52,12%-ról leesett 51,99%-re.
SP-t én nem erőltetem, ágyúja miatt nem a legalkalmasabb erre szerintem.
az hogy 1-2 tank beüthetetlen meg alacsonyabb szinteken is lehet tapasztalni.