banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Valami nagyon hasonlót csináltam vasárnap a T9es ruszki artiban ülve....

Utolsó voltam a csapatból, jött értem a bulldog full gázzal. Szépen ráfordultam (90fokot kellett fordulnom mert éppen mentem és oldalról jött), már kezdett stráfolni hogy a seggemben legyen , egy pillanat szükülés nélkül ellőttem magam - mondván hogy minden mindegy - és bumm... volt bulldog, nincs bulldog. Anélkül hogy bármit is céloztam volna.

És nem, nincs cheatem :)

Azóta én már mindent elhiszek és nem kiáltok cheatet. Legalább ennyi előnye van az IMnek, látom hogy az artizás miből is áll és mennyi minden cheatszagú dolog megtörténik anélkül hogy cheatelnék. Na meg az ellenkezője is, amikor megfeszülök és akkor se találok semmit el... persze kapom a kurvaanyázást a spottertől hogy miért nem bombáztam ki a T54-et amit mutat már vagy fél perce... és nem hibáztatom érte hogy 15 seccel előbb lőttem el magam de nem látta hogy mellément mint állat, és most éppen 40 secig töltök...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.28. 11:26:19