banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A nagy PH-s szakértelem. Néha beleolvastam és attól tudtam röhögőgörcsöt kapni, hogy ment a csóka egy jobb menetet a tankkal, kiposztolta szép színesben sok képpel persze, hogy ne lehessen mobilról normálisan olvasni a fórumot és rögtön kikiáltotta a tankot OP-nak. A többi nagyeszű meg csápolt hozzá, ellentmondani nem lehetett, mert azoknak nekimentek meg ahogy most olvasom fsb-től nyomkodták egymást fel a modiknál.

Végül is meg lehet ezt úgy is közelíteni, hogy a sok retardált a játékban valahol lecsapódik és nyilván kiírja magából ami beszorult Jó, tudom ez magas labda.

Amúgy nem tudom mi van velem, de tegnap totál rosszul számolta a winter módos xp-t. Ma mentem mégy egy 25e és az biza 50e xp-t ad hozzá a legénységi xp-hez, a gyorsított képzésben meg 100e-t a kiválasztott tagnak. Így már azért egész kellemes, de így is csak az 5db 25e-s küldetést fogom teljesíteni, mert már nagyon unom. 3 megvan szerencsére, nem kell sokat mennem ezzel.