A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #343580 Remek példa, mikor a környékünkön sétáltattam a kutyát, és a már kevésbé lakott részen belebotlottunk egy bevásárlásból hazafelé tartó éltes asszonyságba. A hölgy egy eldugott mellékutcából jött ki, a kutya meg odakocogott hogy megnézze magának, aztán jött vissza hozzám. Na más se kellett, kezdődött a vernyákolás, hogy miért nincs szájkosár, meg miért van elengedve a pórázról ez a vérengző vadállat, és hogy őt itt majdnem fellökte (közelébe nem ment). Erre én is felpaprikázódtam, de lehetőség szerint még szalonképesen válaszoltam, hogy eddig pórázon volt, azért engedtem el, mert egy lélek nem volt látótávolságban, és egyébként sem bánt senkit, nem kell itt kicsapni a hisztériát a semmire. Na erre jött a válasz, hogy akkor ő feljelent. Ezen a ponton hagytam faképnél, kínomban röhögve.