banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• fsb1000
    Prohardver fórumon teljesen megbolondultak a moderátorok. Bezárták a Wot Topikot,
    .
    Pedig semmi rendkívüli nem történt, csupán fórumlakók vitáztak az artyk játékbéli helyzetén.
    Pár hete (hónapja) engem is kitiltottak, pedig semmilyen szabályt nem sértettem meg - 10 év alatt megtanultam eléggé mit lehet - csupán a véleményem mondtam el, ahogy most az arty nem kedvelők tették.
    Még a témákat sem én kezdeményeztem, csupán elmondtam mit gondolok a kékülésről, az artyzásról, és a magukat über királynak tartó mindent megmondó gyerekekről.
    .
    Egyébként megfelelő forrásból tudom, hogy a bezárás fő oka nem a szabálysértések tömkelege volt (mert az nem sok volt...), hanem az 1 hsz-re eső feljelentések száma haladta meg a modik türelmét.
    Értsd: tele van az a PH topik gerinctelen feljelentőkkel, nyalizó genyládákkal, szaréletű fosadék jellemekkel, akik úgy hiszik a Wot-ban elért vélt vagy valós eredményeik naggyá teszik öket. (pirosak, narancsok akik prónak képzelik magukat, és szaladnak a modi-haverhoz ha valaki ellentmond nekik)
    Rühellem a feljelentőket. Még éltem abban a világban amikor ez vérre ment. Nem hiába tették zárttá a feljelentő topikot, a feljelentő nyalizók szaporodnak mint a tetvek.
    Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.28. 00:31:19