A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #343552 Nekem mod írja ki, hogy mennyi a legénységi xp és ott látom, hogy mennyi most, prémium nélkül és mennyi lenne prémiummal. Egy normál kör, most prémium nélkül és persze ha megcsinálom a szintet, 3e legénységi xp-t ad. Ezt le is ellenőriztem, valóban ennyit ad. Én azt látom, hogy prémiummal 4,5e lenne, de persze inaktív nekem.
Egy olyan csatám volt, ahol a fox-al kaptam 3500 legénységi xp-t a gyógyítás miatt, azt is pontosan megkapta a legény, pont néztem előtte, hogy hol áll. Prémiummal az 5,25e lett volna.
Egy dolgot írtam rosszul a 25-es jutalom, amit 5x lehet felvenni, nem 100e legénységi xp-t ad a kiválasztott legkevesebb xp-vel rendelkező legénynek, hanem csak 75e-t. Fogalmam nincs, hogyan számolja ezt ki, de így működik. A többi meg 50e-t kap. Valamiért csak a 25-t duplázza (persze csak ha aktív a gyorsított képzés).
fsb: azt csinálom, hogy meglövöm a szükséges sebzést és ha van még idő és lehetőség, akkor gyógyítok, de most nem nagyon merültem el ebben jobban. Jó lenne tudni, hogy mi a minimum, mert nem szívesen puffogtatok el 400 kredites lőszereket. Ha tudnám a minimumot, mindig annyit gyógyítanék csak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.27. 19:06:36