banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Igen. Szakaszost nem tudom mennyi, azt nem mentem, de nem is érdekel. Ha sikerül a gyógyítás, amit nem tudom megmondani pontosan hogy működik, a fox-al elég volt 6 gyógyító lövés, de a mammoth-al nem, szóval fogalmam nincs. Maximum 5250xp lehet egy csatában a legénységi xp, prémiummal, anélkül 3500.

Az a baj vele, hogy a kreditet viszont nem növel, az 10e kredit, mindegy, hogy van-e prémium és csak azért prémiumot venni, nekem meredek lenne. Akkor inkább ráhajtok az IM-re, mert ott kapásból 2 skilles nőt kapok.

Az 5x 25e-s küldetést megcsinálom (ami valójában 50e legénységi xp-t ad, sőt egy legénynek 100e-t ha be van kapcsolva a gyorsított mód), de utána csak stresszoldásként játszom ezzel. Ha kiszámolom, a második teljes skill sorhoz kell 600e xp, ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor 450e. Tehát durván 150 ilyen csatát kéne befejeznem a megfelelő sebzéssel, az olyan 180-200, mert többször is van, hogy egyszerűen nem sikerül. Ha egy tankra teszem az 5db 50e legénységi xp-t, akkor is kéne durván 60-70 csata, hogy a két skill sor teljes legyen. Ez még belefér nekem, de a 180-200 csata már nagyon sok ezzel.