banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malachit
    Hát a light-al tegnap a végére tanultam meg játaszani a 8 bitesben :) Akkor már lesebeztem ami kellett. Viszont olyan mintha a csapat tagok gyógyítására is járna xp :) Kaptam ilyen 4750-et, meg hasonlókat vegyesen. Általában úgy kezdtem már a végén, hogy jó messze hátul áltam mindenkitől a lighttal és míg a nagyvasak püfölték egymást addig 20 lőszerrel gyógyítottam a sajátjaimat aki épp sírt, vagy láttam, hogy haldoklik, majd mikor elfogyott a 20 gyúgyító, vagy már nem kellett gyógyítgatni épp, gyorsan elrohantam sebezni valami olyat amit többen püföltek, vagy kevés hp-ja volt már nagyon. Elég fontos volt a jó pillanat felismerése, mikor érdemes elmenni sebezni mert az elején rengetegszer lecsúsztam a sebzséről, vagy belerohantam az ellen csapat 4-8 tankjába és elpukkantam :/