A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #343495 Én ezt csinálom, bár nem 2-3 skilles, hanem kicsit gyengébb csapatom volt az mt-25-n, átképeztem az artic fox-ra és majd bekerül lttb-be, tehát még konverziót sem vesztek, annyi a hátrány, hogy az utolsó 5e xp-t ilyen 75%-os csapattal kell teljesítsem az MT-25-n. Maximum kapnak prémium eleséget, nem nagy ügy. A skillek megmaradnak.
Az oda-vissza konverzió is megéri, vesztesz durván 80e xp-t, de sokkal többet össze lehet hozni vele, csak nekem kell majd csapat az E5-be meg a T57-be is úgyhogy én ezt nem csináltam, de működik.
Francia legénység meg egyáltalán nem kell nekem, úgyhogy azzal megyek párat és annyi, amúgy is a legfosabb tank az a td a három közül.
Ha sikerül 2-3 küldetés tankot is szereznem, akkor már tényleg az a helyzet áll elő, hogy túl sok tankos csapatom lesz és egyelőre fogalmam sincs mit csináljak ennyi legénységgel, mert ott vannak a női csapatok, meg ebből a winter módból is kapok 3 csapatot. Ez a kellemesebb probléma, de most komolyan fingom sincs, hogy mit kezdjek velük.