banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Kipróbáltam ezt a 8 bit-es jármű és játékmódot.Nem rossz kifejezetten tetszik.De egy dologra rádöbbentett többet nem írom be a fogyatékosoknak hogy játszanak a SuperMario-val.Ezek még ezzel a 8 bit-es szarral se tudnak játszani.Hozom nekik a csatákat sebeztem már 10000 felett is de a Light tankkal is kilőttem már 4-et,és még így is szoros volt.
    Ezek papucsállatkák vagy hasonlóak vagy még annál is fejletlenebbek,prokarióták.
    Mi a fenéért nem keresnek ezek valami Free MMORPG-t ahol senkit nem zavarna az agyhiányuk és nem rontanák el mások szórakozását.
    Fejlesztgetnék a kis élőlényüket kimennének kaszabolni az erdőbe a szörnyeket és farmolgatnának magukban senkit nem zavarva.