banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gege00
    Tényleg nem értem...Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de meg tudom érteni azokat akik azt mondják, hogy a wg bőven belenyúl a randomba.
    E75-tel 12csata: 3 Fiery Salient, 2 Prokhorovka, 2 Sand River, 2 Mines, 1 Malinovka, 1 Erlenberg, 1 El Halluf.
    T37-tel 12 csata: 2 Winter Himmelsdorf, 1 Himmelsdorf, 2 Winterberg, 2 Ensk, 1 Stalingrad, 1 Kharkov, 1 Sacred Valley, 1 Pearl River, 1 Mountain Pass.
    De pár napja is könnyű tank küldetés 2 artyval, és egymás után két Himmelsdorf, egy teljes napig nem láttam Prokhorovkát vagy Fiery Salientet.
    Azt se mondhatjuk, hogy csak a kedvezőtlen pályákat jegyzem meg, mert például tegnap T29-nek nagyon is kedvezett az állandó Malinovka, Prokhorovka(és testvére) ismétlődés, de könnyű tankkal hetente, ha betesz ilyen pályára, pedig tudjuk jól, milyen szépeket lehetne itt alkotni.