418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
EmR3 #344391 [ZWACK] Mr_Linkin Twitch csatorna.
Most épp élőben megy. -
#344390 töltési időt növelik mindegyik ágyúval. viszont 9.6 után sajna a táras ágyút kell majd használni rajta, mivel a sima ágyú már nagyon lassan fog tölteni -majdnem 4sec lesz. -
#344389 Cleverlandtől nem tudom mennyire tanulja meg a játékot (nem fikázom Clevert meg ilyesmi, csak hogy Ő nem oktató videókat csinált, mármint mikor legutóbb mikor nzétem őt, kb. 2-3 hónapja. mióta más játékokkal is foglalkozik, nem nézem)
Hasznosnak hasznos, csak nem hiszem hogy Ő pont ilyet keres -
Plata #344388 Lassabban tölt majd az ágyúja asszem.És pontatlanabb lesz.
Az enyémre már lecsapott.Valami megmagyarázhatatlan okból 29.xx másodpercről kerek 30 másodperc lett a töltése.
De biztos azért van mert a legénység túl jól képzett,és nagyon be képzelt lett. -
#344387 venti, vert stab, távcső kell rá. Jó az álcája érdemes rárakni. -
EmR3 #344386 Meg kicsit magas is hozzá, és én úgy érzem hogy a felderítési képességei papíron jobbak mint a valóságban.
Illetve ha nem csak a jövedelmezőséget és WN8-az nézzük akkor is van pár gép ami sokkal jobb passzív spotra.
-
Angelus1991ster #344385 Jó ez a winter mód 3-8 ezer xp-t is lehet szerezni. Lesebzem a kellő mennyiséget és hagyom kilőni magam, hogy nekik is legyen valami.
T25/2, T28Prot, T30 és T110E4-nél milyen legénységi skilleket raktatok? -
#344384 igen olvastam, modot nem merek még felrakni, köszi Cleverlandot majd követem akkor. -
Plata #344383 Én fejfájásra algoflexet vettem be ma egy kis kökénylikőrrel.
És nem álltam fejre. -
Malarki #344382 Cleverland vagy Ph3lan aki magyar és nekik vannak direkt kezdőknek való bemutatóvideóik is.
A Scheff féle videósokat nem ajánlanám még, ők inkább már a jobb és tapasztaltabb játékosnak szóló tartalmat csinálnak. -
lammaer #344381 Passzív spotot szerintem felejtsd el, az a tank nem arra való plusz manapság a passzív spot nem kifizetődő. Ölni kell vele, nem bújkálni meg leselkedni. -
#344380 Ez engem is érdekel, mert most venném meg a napokban a bulldogot (free XP-ből)
Megy rá 2 skilles legénység a Winterből, de milyen skillek? Én álcát raknék és a parancsnokra majré lámpa.
Felszerelés: csigaszem álcaháló és.... ? vagy inkább passzív spot távcsővel?
.
Az is érdekelne hogy melyikkel jobb játszani? T37 - Buldog - T49?
-
foxbat88fx #344379 akkor mi a probléma? én is csak humorizáltam....
le kell magam foglalni :D -
yossarianHUN #344378 Cleverland.
De azért ezt olvasd el, ha nem tetted, és semmiképp ne vedd készpénznek azt a jelzőt, mert nagyon becsapós tud lenni. -
EmR3 #344377 Nem mondod? Gondolom hiányoztam neki.
Pedig 2014 nov 17-én történt a vircsaft, szóval nem mostanában volt. -
yossarianHUN #344376 Szerintem jogunk van olykor kicsit humorizálni ezen, azok után, hogy mennyit olvastuk a... Csacskaságaidat. -
#344375 na erre eddig nem is koncentráltam, mert sokszor takarja a fekete a célzó ugye a zöldre vált a valós csőállás jelzőt. hú de belezavarodtam ebbe a mondatba. mindenesetre most annyira belejöttem a célzásba, hogy lőttem 6 ot :) na jó szerencse is kellett
#344363 Mr Scheff et próbáltam nézni, de olyan egyhuzamban lezavarja az egészet, hogy számomra érthetetlen. kit tudsz ajánlani?
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.01.31. 17:20:02 -
foxbat88fx #344374 én kezdtem? :D -
Kubukli #344373 Na megvettem a Bulldogot.
Valaki röviden sorolja már fel, hogy a nerfhammer hogy fogja érinteni 9.6-ban. -
yossarianHUN #344372 Köszönjük Foxi, kezd elkapni a nosztalgia, úgy egy-két évvel ezelőttre visszamenőleg, mikor minden második hsz valami ilyesmi volt tőled a fórumon. Ne térjünk vissza ahhoz az állapothoz. -
foxbat88fx #344371 áruld már el, hogy mi a gond a Challenger-rel? mindenki szidja mint a rongyot, sztem meg nincs vele gond
persze amint meglesz a Charioteer adom el mint a szart, de abszolúte használható.... a 3 sec reloaddal meg szépen lehet talpon tartani az enemyt -
foxbat88fx #344370 xdddd
én majd holnap éjjel ütöm ki magam :D
van egy szatyor söröm meg 2 doboz anti depim.... és jön a Super Bowl!!!!!!! FACK YEAH! :D
Rivanka, aki nem bírja a piát gyógyszerre az ne igyon -
yossarianHUN #344369 A sima rombusz a könnyű tank, az egyszer áthúzott a közepes, a kétszer áthúzott a heavy. A négyzet az arty, a háromszög a TD.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.31. 17:11:25 -
Plata #344368 Én nem emlékszem rá,talán nem voltam fent,de ma sokat emlegetett téged,azt se tudtam hogy miről beszél.
-
#344367 a TD jele a fejjel lefelé fordított háromszög, a rombusz ha át van húzva úgy vettem észre egy tierrel nagyobb tankok jele, ha 2 szer van áthúzva, már 2 tierrel nagyobb tank.
magaslat igen jó bizonyos pályákon most is pl találtam egy nagyon jó helyet ahol fák rejtettek és kacsavadászat ment. amit én írtam inkább ilyen kisebb dombos vidékre áll a megfigyeléseim szerint. -
#344366 defasza -
Plata #344365 Hááát én inkább így mondanám.
Piros-tiplizz haver kevés vagy.
Sárga-Vegyél goldot,
Zöld-esetleg. -
András77 #344364 Igen, azt a kis pöttyöt nagyon jól lehet együtt használni azzal a híres aslain autoaim moddal. Ha fehér, akkor nem szabad lőni, amint színes lesz és nem mozog az ellenfél vagy lassan mozog, már mehet a bal click. Leginkább a zöld a jó, de ha nagy távolságra megy a lövés, akkor mindegy, csak színes legyen, ne fehér. Olyan kapáslövéseket lehet így leadni, hogy az ellenfél csak les nagyokat. Felbukkan a manus, jobb click, befogva, kis várakozás, balk click lövés. Ha kemény a célpont, akkor arannyal.
Főleg a T54-n szeretem, egész jó kis terminátor lesz belőle, ha aranyat töltök és 330 pennel szalad a tank és minden célpontot pillanatok alatt befog. -
Malarki #344363 Én azt javaslom, hogy ha fejlődni akarsz nézz meg pár videót youtube-on. Nagyon sok hasznos videó van kezdőknek, ahol minden alap dolgot elmagyaráznak. Ha az angollal hadilábon állsz akkor vannak magyarok is.
Illetve van egy Tank Inspector nevű program, amiben minden tank minden adatát meg tudod nézni, plusz mutatja a páncélzatát ás a gyenge pontokat is. -
EmR3 #344362 Á, csak beszóltam, mert nem bírom az állandó sírást, nyafogást.
Aztán egyszer csak kinn találtam magam.
Talán valaki még emlékszik mikor egy napon megjegyeztem chat-en hogy lottóznom kellene.... -
Oddball29 #344361 Charioteert meg ne vegyétek. Ugyanolyan szerencsétlen rokkant tűzvezetése van, mint a Challengernek. Semmirevaló roncshalmaz. -
yossarianHUN #344360 Na azért ezzel ne szédítsd szegény kezdőt, az az átütésjelző csak a nyers páncélvastagságot veszi figyelembe, a döntöttséget nem, tehát sokszor hiába zöld, az effektív páncélérték bőven elég ahhoz, hogy pattintsa a lövést. Ha jól rémlik, valamelyik mod packban (talán Jove) volt egy olyan mod még 9.3-ban, amit felrakva már tényleges, effektív védelmet mér az átütésjelző. Kezdőknek hasznos. -
#344359 OK értem. Csináltam egy kis táblázatot, amelynek bal alsó részén látszik a 10%-os és 20%-os átképzési veszteség
Ha van már skill hozzárendelve a legénységhez, akkor ehhez hozá kell számolni a skill resetelés 10%-os veszteségét is.
.
Tehát HT -> LT átképzés 63K veszteség, ha resetelni kell a skillt mert nincs elég szabad legénységi XP, akkor hozzájön az a 10%-os veszteség is.
-
lammaer #344358 Te se tisztelted? :) -
lammaer #344357 Amikr ráviszed a célkört a célpontra, van a közepén egy kis pötty (vagy háromszög? ha nem modddoltad a játékot). A kis jel színe változik, ha jobban megnézed, utalva arra mennyi az esélye annak hogy sebezd a célpontot.
piros - soha nem ütöd át
sárga - talán
zöld - nagy valószinűséggel átütöd a páncélt
Ahogy mozgatod a célpont külöböző részei felett a kurzorod, úgy látod hol vannak a potenciális gyenge pontjai. Persze ha zöldet lősz nem garancia hogymindíg átütöd, hiszen a lövedék nem pont oda megy ahova célzol, hanem a célkörön belül bárhova eshet, meg az átütésed értékes is véletlenszerűen ingadozik. -
EmR3 #344356 Lehet csak én vagyok kicsit érzékenyebb az ilyenre, de szerintem voltak ráutaló jelek.
No mindegy, ha ő nincs (vagy nem ilyen) akkor még mindig HOAX-os vagyok. -
#344355 Az med, TD jele a lefordított háromszög.
"Neked mi vótt a jeled az oviiibann?" -
#344354 nem híreszteljük -
yossarianHUN #344353 Nem, a mediumoké. -
yossarianHUN #344352 A lőtt tank típusától függ, nagy általánosságban elmondható, hogy a torony a legtöbb tankon nehezebben átlőhető, mint a test.
Ez az adott pályától függ. Hágóban mozogva általában védve vagy az artytól, viszont a magaslati pozíció mindig előny az ellenséggel szemben.