banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Amúgy magával a szakasszal van gond, ha nem sikerült volna 1-2 rendes és kedves magyarral összefutnom/találnom, még mindig a platoon-os résznél rohadnék, akár medes, akár light-s küldinél. Nem értem még mindig ezt a részét, másik jó dolog, hogy nem az van hogy free mindegyik küldetés, és ha véletlenül beadja a kritériumoknak megfelelő kört az RNG, akkor az teljesítve van, és kész. Pl. első light küldetésemmel, rögtön kész lett volna a 15-s token-s szar is, mert 4k+ spot megvolt easy-be, majd mikor oda kerültem az LT-15-höz, akkor meg természetesen sorra adta a városi mapokat, majd tizenpár csata után képes volt beadni prohorovkát...persze h e1 bokorból passzív közben, wtpz4 randomba meglőtte a bokrot és ammo rack-t kapott a bulldog-om....fml srsly...
    Aztán meg hogy tényleg szerencse legyen az egész baromság, Karelia-n védőbe dobott a gép, sok baromság után, 32%-s eséllyel, na elegem lett, suicide scout...és bumm 4,7k spot, 3-t öltek a spotjaimmal, életben maradtam, és még win is lett a kör. Vicc...:)
    De azért jó is van az egészben, tökre jó hogy light-ban ülve, az artyk rám vadásznak, így elbaszva a saját körüket, illetve dől a pénz :)