A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #343003 Lassan tényleg eljutunk oda, hogy sikerül teljesen kiiktatniuk a skill faktort a játékból... De meg is tesznek érte mindent.
Ma is 3 vereséggel kezdtem a játékot, pedig volt közte olyan kör is, ahol a saját hp-m négyszeresét sebeztem. Majd a 4. csatára jött az első győzelem... 100 sebzéssel. Ennyi értelme van az embernek erőlködni, meg jól játszani a sok vérnoob meg botter helyett. Tegnap meg a 8. csatára sikerült először saját tierbe kerülni. Előtte folyamatosan nagyobbak közé szórt, természetesen segg hülye top tankokkal, aztán élvezd a játékot, meg nyerjél, ha tudsz! Volt közte olyan csata is, ahol Conquerorral majdnem full t10-ben lőttem 1800 sebzést. Na mondom, ez rohadt gyenge kör lett. Nézem csata végén. 2. legtöbb volt a csapatból... Már nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. T57 0 sebzéssel, WT E-100 400-zal, meg hasonlók. Ezért rohadt fontos elmászniuk t10-ig...
A mai kedvencem meg:
Fullos T29, álca festéssel (mert ő profi) top tank... és HE-vel lövi a Tigrist meg a Csörcsillt!!! Sebez is beléjük 50-80 között lövésenként. Megnéztem csata végén --> 48% wr. Ja és már majdnem meg is van neki az első mark of excellence csillag a T29 csövére... Azt írja, 58%-nál jobb... Ezzel a teljesítménnyel... Szóval 58% még ennél az utolsó hulladéknál is rosszabb!
Egy ilyen hasznavehetetlen szardarabnak kb 30% wr-en kéne lennie, mert semmit nem tesz hozzá a csapat sikeréhez, de mégis majdnem 50%-on áll a manipulált fos random miatt. Én meg bizonyos tankokkal még az 50%-ot sem tudom tartani mostanában, hiába van velük kiemelkedő átlag sebzésem. De haveromnál is ugyan ez...
Régen a legnagyobb nyomorékok simán bementek 40% alá, a legjobbak meg 60% fölé is. Most meg? Mikor láttatok utoljára 35% wr-es játékost? Mert én például idejét sem tudom. És bizony ez nem azért van, mert javult volna a játékosállomány színvonala, sőt. De a pálya változtatásokkal meg az egyre intenzívebb háttér manipulálásokkal sikerült elérniük. Én meg nem hogy javítani, de tartani se tudom a korábbi 58%-os winrate-emet. Pedig nem játszani felejtettem el... Novemberre például 3500 wn8 volt az átlagom, de azóta is 2400-2500 között mozgok, a győzelmi arányom meg ennek ellenére csökken.
Egyre több az olyan csata, ahol már az első pár percben el is dőlt minden. Még ha top tank is vagy, akkor sem tudsz csinálni semmit, ha már a 3. percben 2:9 az állás. Régen is voltak ilyen csaták, de csak néha. Egy ideje meg már inkább ez az általános, és az megy csoda számba, ha érdemi párharcok alakulnak ki, és szoros küzdelemben dől el a meccs.
De úgy látszik, ez még mindig nem elég nekik...
Még mindig nincs elég sikerélménye az amőbáknak, további változtatásokkal kell segíteni őket! Rontsuk el még az ágyúk pontosságát is, hogy aki esetleg még tudná is, hova kell lőni, az se találja el. Aki meg eddig se tudta, annak oly mindegy, sőt, a nagyobb szórás miatt több eséllyel találhat el weak spotot még úgy is, ha nem is oda célzott.
És megindokolják azzal, hogy növelni akarják a páncél szerepét... Ha így lenne, kivennék a retek gold ammót randomból, vagy legalább korlátoznák a számát, de erről persze szó sincs, ennyit a páncél szerepéről.
Meg nerfelni a peneket, meg növelni a randomot, meg a jó ég tudja, mi mindent fognak még kitalálni, hogy a legprimitívebb állatot is mesterségesen 45% fölött tarthassák, a jó játékosokat meg 55% alatt. Hogy a kretének is elmondhassák magukról, ők milyen ügyesek.
Azért valahol a röhej/szánalom netovábbja, hogy bizonyos tankokkal csinálok 3-szoros átlagsebzéseket az ilyen degeneráltakhoz képest, aztán ugyanazokkal a tankokkal van 4-5%-kal jobb győzelmi arányom a z ilyeneknél... ennyit ér a "skill".
Nekem meg most lett tele a hócipőm az egésszel :(
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2015.01.23. 09:10:37