A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #342539 Én az fv-vel mentem, azzal nem volt gond városban lőni, csak baromi lassú a lövedéke meg alig sebez, de mondjuk a küldetéshez mindegy mennyi sebez, lehet, hogy vissza is veszem és persze arannyal kell lőni az evidens a nagyobb splash sugár miatt.
Én inkább arra gondolok, hogy hagyományosabb artyval hogy lehet belőni mondjuk himmelsdorfon a halálfolyosóra, mert ott tényleg torlódnak a tankok, de én még nem találtam olyan helyet a térképen, ahonnan be lehet oda lőni. Az FV-vel igen, de nagyobb testvérével nem és francia artyt vettem még, mert az amx12t-ből azt lehetett kifejleszteni, ez volt a legmagasabb tier arty, amit másik ágról kifejlesztettem. Azzal se megy.
Mindegy, majd próbálkozom, arannyal kell, evidens, de ehhez már gyakorlott g.ci artystának kell lenni, hogy ismerje az ember azokat a helyeket, ahonnan ide be lehet lőni. Legalábbis amennyit én mentem velük eddig, nekem ez iszonyú nehéz küldetés és ez még a legkönnyebb, a magasabb osztályú tanokért 3-t
kell sebezni egyszerre, az obj260-ért meg a bombavető medál kell
, két frag egy lövéssel, na jól van ám.
Kíváncsiságból rákerestem a bombavető medálra és a T92 neve bukkan fel a leggyakrabban, ami nekem nem lesz, de a lor 155 is szerepel néha, az lesz majd valamikor, de lehet, hogy az artys küldetésekkel el fogok akadni, akár már most a stug küldetésnél. Egyszerűen nem tudok belőni városban ilyen helyekre, nyílt terepen meg nagyon ritka, hogy két tank nagyon közel legyen egymáshoz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.19. 11:47:25