A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #342526 Azt feltételezem, hogy tele van a búrája neki a sok küldetés miatti trollokkal meg idiótákkal, de ilyenkor könnyen bekékülhet vagy bant kaphat, nem éri meg.
Az ember feltételezné, hogy jobb klánokban egy egészen picit értelmesebb játékosok vannak, de ez egyáltalán nincs így. Egy artyt akartam lerammolni, de bele is kellett lőni előbb, mert full hp-ról nem valószínű, hogy sikerült volna, annyira nem gyors a tankom. Egy s3al-os barom direkt kivárt a lövéssel, amikor már nagyon közel voltam az artyhoz, kínomban belelőttem én, de én akkor töltöttem be, arra számítottam, hogy a light tankban ülő barom belelő előbb, de kivárt és kb 0,0001 másodperccel előbb kilőtte a artyt, mint ahogy rammolni tudtam volna. Beírtam neki, hogy egy mocskos g.ci, mert elvette a küldetésemet a direkt frag lopással, mert ez az volt egészen biztosan. Nem is tagadta, hanem röhög a chat-ben és nekiáll foglalni, pedig volt még ellenfél életben, merthogy neki is küldetése van.
Kibasztam vele, megkerestem a második artyt, aki volt olyan hülye, hogy resetelni sietett, egyet belelőttem és lerammoltam, küldetés teljesítve és a csapattársak kiszedték az utolsó két ellenséget is, bukta a kis paraszt a küldetését.
Utána még pofátlanul rámír a csata után, hogy b.sszam meg meg hasonlóak és próbálkozzak újra. Visszaírtam, hogy kösz, de NEKEM sikerült a küldetés mert lerammoltam a második artyt, erre kilépett, gondolom szétb.szta az ideg a kis köcsögöt.