A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gege00 #342498 Kész...mára ennyi elég...nem tudom ma milyen világ méretű diliházba vezették be az internetet, de brutálisan elözönlötték a játékot.
Csak az utolsó csatáról írnék 1-2 mondatot: Prokhorovka, 3-3 arty. E75-tel megyek fel a hegyre, és a teljesen stock E75-tel, plusz egy Tigris segítségével verünk vissza egy ST1, IS3, T29 csapatot, mozgunk folyamatosan, de az a 3 arty szépen kiszedi a Tigrist, engem 1 lövésre legyengít. A mi 3 artynk ezalatt talán 1et lőtt az ST1-be. 6-9 az állás, és kezdődik a bolondjárás a 3 klikkelő szarossal, hogy menjek már előre a hegyen, teljesen egyértelmű, hogy én vagyok a fasz, hogy 1 lövéses E75-tel nem rohanok rá a fél hp-s ST1-re, meg az 1lövéses T29-re(végülis stock ágyúval annak is lazán viszem a tornyát ugyebár...). Érdekes módon az ellenfél még a számbeli fölényét se támadásra használta(ki akarna kattintós patkány célkeresztjébe rohanni). Ki is jelentettem, hogy én nem támadok az egyértelmű túlerővel szemben. Na erre aztán a másik nagyon profi játékos sereg is nekem esett, és az összes bokorban ücsörgő arty mellett a td-k is elkezdtek mindennek elhordani, de még be se fejezték, a saját borsigunk végzett is velem...Ezzel biztos nagyszerű segítségére volt a csapatnak, hogy az utolsó tankot kilőtte amelyik az ő szaros seggét próbálta védeni.